Adatvédelmi nyilatkozat

A www.tomanjozsef. hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.

A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.

Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.
Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, munkahely) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele.

A www.tomanjozsef. hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi, az ügyfeleire vonatkozó információkat, más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
A www.tomanjozsef. hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni, és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Adatkezelési tájékoztató letöltése

Felelősség
A www.tomanjozsef. hu nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.
A www.tomanjozsef. hu az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.