Mivel foglalkozom?

Személyes tanácsadási tapasztalatimból olyan vállalkozásfejlesztési módszereket és rendszereket dolgoztam ki, amelyek magyar kis és közepes méretű vállalkozások működési és munkatársi problémáinak kezelésével, javítja az adott cég hatékonyságát.

A hatékonyság javulásával nyereségessé válnak a piaci túlkínálattól és az igények lecsökkenésétől küszködő cégek. A nyereséget a megfelelő fejlesztésekre fordítva, törvényszerűen megindul a növekedés.

Rendszereim a vállalkozás menedzselésére, a vezetők kompetensebb vezetővé válására és az információ áramlási és kommunikációs területekre fejtik hatásukat.

10.000+ órát töltöttem személyesen, cégek fejlesztésével. (2008-2018 között)
Ügyfeleimnek gyártó, szolgáltatást végző, és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozásaik vannak.

Rendszeresen tartok saját szervezésű előadásokat. Fő szakterületem a hatékonyságnövelés és növekedési feltételek biztosítása. Vendégelőadóként rendszeresen szerepelek együttműködő partnereim rendezvényein. Eddig 100+ előadást tartottam.

Folyamatosan indítok kiscsoportos foglalkozásokat, tréningeket, tanfolyamokat.
Ezek, a vállalkozás működési folyamatainak megszervezésére, vállalkozók személyes készségeinek fejlesztésére irányulnak.

Tapasztalataimat folyamatosan rögzítem írásban, videó és hangfelvételek formájában.
Így ez, azok számára is elérhető, akik külföldön élnek, vagy a távolság és az időzítés miatt nem tudnak a rendezvényeken részt venni, vagy nincs lehetőségük személyesen megbízni a problémáik megoldásának segítésére. Számos saját infotermék fejlesztője, tulajdonosa, forgalmazója vagyok. Írtam már könyvet, készítettem éves vezetői naptárat, 48+4 hatékonyságnövelő módszerrel, létrehoztam vállalkozási képességet fejlesztő társasjátékot.

A vállalkozások fejlesztéséhez szükséges megújuló tudásomat és tapasztalataimat vezetői múltamból, különböző menedzsment és vezetői rendszerek tanulmányozásából és alkalmazásából, folyamatos önképzésből és főként ügyfeleimnél tapasztalt hibák és hiányosságok megoldásából nyerem.