Miért így?

Aktív vállalkozóként korábban Én is követtem el rengeteg olyan, az ösztönös vállalkozásból és a vállalkozások növekedéséből természetesen fakadó hibát, amelyektől ma ügyfeleim is szenvednek, de közösen sikeresen kezelünk.

Kerestem a megoldási lehetőségeket, de azt tapasztaltam, hogy az importált tudást, itthon nem lehet kellő eredményességgel használni. Az eltérő vállalkozói és kulturális háttér, a nem megfelelő szakértői vállalás, a hiányos ügyfél tájékoztatás és rossz ügyfélkezelés miatt nem jöttek létre az eredmények, amelyek árát az amúgy is problémákkal küzdő vállalkozók fizetik meg.

Ezért nem követek vakon semmilyen irányzatot, nem követek és alkalmazok egy konkrét külső rendszert.
Saját rendszerembe kizárólag a gyakorlatban eredményesen működő, saját tapasztalatokból származó módszer és megoldás kerülhet be.

Tanácsadásban lévő ügyfeleim nagy része abból származik, hogy más fejlesztési rendszerek magyar kisvállalkozásoknál nem működő, kudarccal végződött fejlesztési folyamatai után, sokszor utolsó lehetőségként kérnek fel az együttműködésre.

A félbeszakadt, nem kellő, sőt akár kimondottan káros tanácsadási folyamatok eredményeként nem csak jelentős időveszteséget szenvedtek, hanem rengeteg pénzt is veszítettek a később hozzám forduló cégvezetők.

Küldetésemnek tekintem a tanácsadói szakma megítélésének javítását!

Hozzá akarok járulni ahhoz, hogy akinek lehetősége van elkerülhesse, megelőzhesse, vagy még időben kezelhesse a kialakult cégműködési és munkatársi problémákat, amelyek a vállalkozása növekedésének útjában állnak!