Miért ezt?

1, Meggyőződésem, hogy a vállalkozások kiváló termékeinek és szolgáltatásainak el kell jutnia az emberekhez, cégekhez, hogy azok segítsék céljaik elérését és problémáik megoldását.

A saját szakterületükön kiváló szakemberekről rendre kiderül, hogy akár a vezetői, akár a menedzseri képességeinek hiánya, teljes mértékben akadályozza őket a saját megoldásaik érdeklődőkhöz és vevőkhöz történő eljuttatásában.

 

2, Szeretném megmutatni a kiváló szakembereknek, hogy a vállalkozás vezetését, működtetését, fejlesztését, ugyanolyan magas szinten lehet végezni, mint a cég alaptevékenységét. Így, ezek együtt jóval nagyobb vállalkozói eredményeket hoznak, mint ha csak egy kiváló termék, vagy szolgáltatás jön létre, de a többi tényező messze elmaradt ettől minőségben.

Így nem csak jobban terjeszkedik a cég, hanem a vállalkozó, munkatársai és családjaik is jobb életkörülmények közé kerülhetnek

 

3, Adott a magyar kreativitás, munkabírás és áldozatvállaló készség. A nem megfelelő összefogás, együttműködés és viselkedés miatt nem tudja kiaknázni a benne rejlő potenciált.

A vállalkozók azok, akik saját mikro közösségükre, azok létére, életminőségére, jóllétére hatással lehetnek.

Minél több cégvezető képes a vállalkozásában jóllétet létrehozni, annál több lehetőség jut a magyar emberben lévő potenciál kiaknázására.

Érvényesüljenek a jó szándékú, kiváló megoldásokat nyújtó vállalkozások és éljenek jobban azok, akik ezeket létrehozzák, részt vesznek benne, kapcsolódnak hozzájuk!