[vc_row][vc_column]

Információ az előadás sorozathoz

Vállalkozói, cégműködési és fejlesztési alapok.

Továbbra is az a tapasztalatom, hogy nem megy a vállalkozói abc és az 1×1.
Sok vállalkozó, azért nem tudja hasznosítani a különböző előadásokon és tanfolyamokon elhangzottakat, írott és hallgatott anyagokat, mert hiányoznak az alapok.
Ezeket számtalanszor elmondtam már előadásokon, tanácsadásokban, kiscsoportos foglalkozásokon, de egyben még senki nem kapott meg minden információt.
Főként nem az egymásra épülő sorrendben. Mindig csak az a szükséges alapinfó hangzott el, ami az adott témához, vagy helyzetben kellett.

Ez olyan hiánypótló gyűjtemény lesz, amely segít helyre tenni a piacon lévő vállalkozásfejlesztési információkat, irányzatokat, kipótolja az üresen hagyott helyeket.
Segít összeilleszteni az eddig megszerzett tudást.
Ez egy időtálló októanyag, amely nem fog elévülni.

Vannak, akik a korábbi előadásokon hallottakkal képezik a munkatársaikat.
Ez az anyag olyan alapokat tesz rendszerbe, amelyek nagy része már másnap felhasználható a kollégák képzésében is.

Érdekli?

Egy rendkívül szűk, nagyon megválogatott hallgatóság előtt fogjuk rögzíteni a tudnivalókat.
Ők elsőként fognak olyan tudásra szert tenni, amelyről a széles közönség csak a feldolgozás után, jóval később fog értesülni. Akár fél, egy évvel később. Ráadásul nekik lehetőségük lesz formálni a végeredményt.
Azért lesz szűkkörű, mert nem fogom sehol másutt többször promózni.
A cél az, hogy értő, figyelő, érdeklődő közönség előtt legyen rögzítve az anyag, és ha lesznek kérdések, kiegészítések, akkor azok kerüljenek bele. Lesznek feltételeim, aminek nem mindenki fog tudni és akarni megfelelni.

Hogyan fog történni?

 • Az első alkalommal be fogom mutatni azt a tartalom jegyzéket, amelyen végig fogunk menni. Meg fogunk állapodni a következő időpontokban. El fogjuk kezdeni az első témák megtárgyalását. Addig fogunk haladni, amíg a kijelölt idő tart. Annyit fogunk haladni, amennyit tudunk. A cél: alapvető fogalmak tisztázása, projektmenedzselésre felkészülés.
 • Elképzelésem szerint, 2 hetente egy délután lenne, amikor ezzel a sorozattal haladnánk. Azért nem egész napot tervezek, mert így is rendkívül nagy anyagot fogok átadni. Ezt kevesen bírják befogadni, követni, feldolgozni. (Ha a csoport összetétele olyan lesz, hogy ezen tudunk és akarunk változtatni, akkor ezt a magam részéről tudom rugalmasan kezelni). Azért nem havonta, mert azzal nagyon sok idő telik el két találkozó között, így lelassul a fejlődés tempója, nem valósul meg az egymásra épülés. Hetente pedig túl gyakori lenne.
 • Igyekszem minden témához olyan listákat, ábrákat készíteni, amelyek segítik a megértést és a későbbi használatot.
 • Csak a vállalkozás működtetése és fejlesztése szempontjából fontos dolgokról fogok beszélni. Nem lesz sales, általános elmélet, időrablás.
 • Maximum hét alkalomra lesz szükség ahhoz, hogy minden olyant elmondjak, amiről eddig nem volt szó a tematikus képzéseken és nincs benne az eddig elkészült megoldásokban https://tomanjozsef.hu/megoldasok/.
 • Természetesen, ha valaki eljön és nem tetszik neki amit kap, akkor visszaadom az aktuális rendezvényre befizetett összeget. Amúgy bárhol abba lehet hagyni menet közben, de akkor minek elkezdeni?

Aki ezen részt vesz, az többet fog tudni a vállalkozások működéséről és a cégfejlesztésről mint a piacon lévő tanácsadók többsége.
Akik kkv ügyfelekkel foglalkoznak, vállalkozást fejlesztenek, sajátot, vagy másokét, azoknak ez egy eszköztár lesz a későbbi életükre.

Mit várok el minden jelentkezőtől?

 • Legyen elkötelezett, ennek a programnak a végig vitelében. Tudja vállalni a kéthetenkénti részvételt.
 • Képes legyen figyelni adott hét második felében, délután, 4-5 órán keresztül – (vannak, akik annyira túlterheltek és kimerültek, hogy ilyenkor már alacsony a hatékonyságuk, ők inkább vegyék ki maguknak ezeket a délutánokat és pihenjenek)
 • Aktívan vegyen részt minden alkalommal, jelezze, hogy adott témánál mi érdekli még az elmondottakon kívül, mi az amit nem ért.
 • Előny, ha az általam tartott előadások közül néhányon részt vett, vagy/és ismeri az általam elkészített megoldásokat, és nem idegen számára a stílus, tempó, mennyiség, ami ezeket jellemzi.


Semmiképpen ne jelentkezzen, ha

 • túlterhelt
 • ha bevételnöveléssel kapcsolatos sürgős megoldásra van szüksége
 • ha olyan komplex probléma halmazzal küzd, amelyet régóta nem tud megoldani és már elege van belőle
 • ha olyan projektekben van benne, amelyek haladása fontos, és a havi két délután jelentősen hátráltatja ezek befejezését


Aki valaha tanácsadáson töri a fejét, vagy folyamatban van nála bármilyen cégfejlesztés, azoknak kimondottan javaslom.

Ezeket az alapokat rá fogja tudni húzni akkor is, ha teljesen más rendszerrel, szisztémával, tanácsadóval dolgozik.
Szinte minden ügyfelemnek több százezer forintjába került ebből a tudásból,  az aktuálisan ráeső résznek az átadása, tanácsadási körülmények között. Ezt Ön most megspórolhatja.

Aki sok mindent hallott, olvasott tőlem, azok számára, ez egy rendszerbe és logikai sorrendbe rakás és ismétlés lesz.

Gondolja át, kell ez most Önnek?

Részvételi díj: ha a tervezett délutáni alkalmakkal haladunk előre, akkor bruttó 10.000 Ft / fő / alkalom.

Tomán József – Hatékonyságnövelési specialista

Ragaszkodjunk a valósághoz és erre építsünk.
[/vc_column][/vc_row]