Ingyenes Revolúció mesterprogram

Hogyan érd el vállalkozóként 3 lépésben, hogy a
mindennapi harc helyett, mindennapi flow
érzéssel zárd a napot

Segítek ugrásszerű javulást elérni a

feladatvégzés >> időráfordítás >> eredményelérés hatékonyságában

2021-09-17

csütörtök, 18.00 óra

Regisztráció zárása

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

  Exkluzív online tréning

Titok #1


Hogyan tudsz úgy megszabadulni a rád zúduló feladatok nyomása alól, hogy az ne menjen az eredmények rovására. 

Megmutatom, hogyan old meg, hogy a nap végére ne fáradj el és végre jusson olyan dolgokra is időd amire eddig nem tudtál perceket sem szánni. Személyes - családi - cég jövőjével kapcsolatos feladatok. 


Titok #2


Miképpen érd el, hogy a cégben folyó dolgokról folyamatosan képbe legyél, úgy, hogy ne kelljen mindenhol személyes jelen lenned.

Így láthatod azt is, ha rendben mennek a dolgok, ami óriási megnyugvás egy elfoglalt vállalkozónak, vezetőnek - és időben észre fogod venni, ha valami a Te beavatkozásodat igényli. Ezzel rengeteg veszteséget, késedelmet, elégedetlenséget, konfliktust, ügyfélpanaszt, ügyfélvesztést meg lehet előzni. 


Titok #3


Hogyan valósíthatod meg, hogy minden eddiginél jobban számíthass a munkatársaidra. Ahogy eddig még soha sem sikerült bíznod abban, hogy tudják és teszik a dolgukat. 

Mit tudsz tenni azért, hogy ne csak javuljon az egyéni munkavégzés, hanem jobb legyen a köztük lévő együttműködés, sőt végre egy irányba húzzanak.

 

Titok #4


Mik a legnagyobb hibák, amelyeket a delegálás során a vezetők elkövetnek. 

Ha ezeket tudod hogyan old meg, akkor máris lélegzethez jutsz. 

 


A Mesterprogramot terveink szerint nem rögzítjük. 

Időben foglald le a helyed,  hogy ne szalaszd el a mindennapi haladás elérésével  kapcsolatos bennfentes infókat!


Előadó: Tomán József

Hatékonyságnövelési specialista


Cégműködés Fejlesztési Módszertan
34 év vezetői - 15 év tanácsadói, több 100 cégműködés fejlesztési tapasztalat.


József a www.tomanjozsef.hu alapítója és tulajdonosa. 

Számos olyan vállalkozásfejlesztési módszer kifejlesztője és kiadója, amelyeket gyakorlatban történő cégműködést javító folyamatokban, eredményesen alkalmazott, az ügyfeleivel közösen. 


"A munkám során mindig lenyűgözött a vállalkozók, vállalkozási ötleteinek sokszínűsége. Imádják a munkájukat, sokaknak biztosítanak megélhetési és kiteljesedési lehetőséget. 


Ezért hajlandóak rengeteget dolgozni, amit képesek éveken keresztül is fenntartani. 


Ebben, a sokszor heroikus harcban azonban elfáradnak, kimerülnek, kiégnek, ha nem tudnak kellő gyorsasággal feladatokat átszervezni. 


Próbálnak változtatni a túlterheltségükön, de amikor elérkezik az a pont, hogy már nem megy tovább, akkor nincs hová fordulniuk gyors megoldásért. "


Azért állítottam össze ezt a tréninget, hogy ha ismerős ez a helyzet, akkor gyere, csatlakozz hozzánk a mesterprogramhoz.

Csatlakozz az ÉLŐ tréninghez!

Adatkezelési tájékoztató          Copyright 2021 - www.tomanjozsef.hu  -  Szerződési feltételek

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc., www.tomanjozsef.hu provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of www.tomanjozsef.hu. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.