Mitől produktív egy munkatárs?

Egy munkatárs nem csak attól produktív, hogy elvégzi a szakmai feladatait. Ez mellett a csapat hasznos, együttműködő tagjává is kell válnia

40 millió forintos tanulság

Vannak tanulságok, amelyek nagyon sokba kerülnek. Ebben az esettanulmányban néhány tanulság összesen 40 millió forintba került. Annak aki megéli, annak ennyiben van, annak aki kikerülheti lehet, hogy ettől többet is ér.

Rejtélyes bevétel növekedés, néhány hónap alatt

Van, amikor úgy nő a cég bevétele, hogy célzottan nem is foglalkoznak vele. Két alapvető ok válthatja ki ilyen módon, a vállalkozás bevételének a növekedését. És ezek is visszavezethetők EGY OK-ra

Növekedési nehézségek leküzdése

A növekedési nehézségek kezelésénél, a háromféle beavatkozás közül, nem mindig a legkézenfekvőbb vezet a megfelelő eredményhez.  Van amikor a munkaszervezés van a lépéssor elején.

Betanítási idő – 15 perc

Sokszor gondolják azt vállalkozók, hogy hónapokig tart a munkakör betanítása az új dolgozónak. Szerencsére van amikor ezt akár 15 perc alatt el lehet érni.

Új dolgozók sikeres munkába állítása

Az, hogy egy cégnél az új dolgozókat gyorsan és eredményesen állítják munkába, vagy ez hosszú ideig tart, és végül kiderül, hogy  az eredménye nem megfelelő, 21 egymásra épülő lépéstől függ.