Szűrő Összes

Időmenedzselés

Élhető vállalkozói élet - fenntartható egyensúly a magán és céges szerepek között. Akinek nincs ideje, nem tud jól gazdálkodni az idejével, annak korlátozottak a lehetőségei a pozitív változások előidézésére, a vállalkozása fejlesztésére. Ez kihat a cég növekedésére, a saját, családi és munkahelyi életminőségre. Időmenedzselés - túlterheltség csökkentése, idő felszabadítása, személyes hatékonyság növelése. A vállalkozóknak, a vezetőknek, a kulcsembereknek és minden vállalkozásban dolgozó embernek, aki nem alacsony képzettséget igénylő, monoton betanított munkát végez, annak a teljesítményében a legszűkebb keresztmetszet, az ideje. A munkaidő optimális kihasználása nem lehetséges a professzionális időmenedzselés nélkül.
Tovább

Működési problémák megszüntetése

A működési hiányosságok és hibák következtében fellépő működési problémák következménye: gazdasági károk, konfliktusok, rossz cégen belüli hangulat, alacsony termelékenység, romló hatékonyság. A munkatársi problémák hatással vannak másokra, a betöltött munkakörre, csoportra és az egész cégre. Nyolc szinten, nyolc különböző kezelési módon lehetséges a javítás. A működési problémák megszüntetésével növekszik a hatékonyság, jobb lesz a piachoz való kapcsolódás, a piaci lehetőségek kihasználása. A problémák megszüntetése, pozitív hatású a cég növekedésére.
Tovább

Munkaköri teljesítménynövelés

A vállalkozás működésében és eredményeiben, a leghatásosabb beavatkozás, a munkakör szintű problémák megszüntetése és a munkaköri teljesítménynövelés. Gyakorlati tapasztalatok, munkaköri átláthatóság, egymásra épülő dokumentációs szintek, tanácsadásban napi szinten használatban lévő módszerek, sablonok, fejlesztési lépések segítik bármelyik munkakör teljesítményének növelését, hatékonyságának optimalizálást.
Tovább