Cégadatok:

Ügyvezető Tomán József, Hatékonyságnövelési specialista
A  cégvezetővé válás módszereit és legfontosabb eszközeit a Tomix 94′  Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű
Társaság (Tomix 94′ Kft.) teszi az Ön számára elérhetővé.

Székhelye: 2461, Tárnok, Petőfi S. u. 69.
Cg.13-09-089949
bankszámla: OTP:  11742111-20043355
adószám: 12769872-2-13
Iban: HU36 1174 2111 2004 3355 0000 0000
Swift: OTPVHUHB
Közösségi adószám: HU12769872

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-79107/2014

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.tomanjozsef. hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.
A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.
A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.
Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.
Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, munkahely) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele.

A www.tomanjozsef. hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi, az ügyfeleire vonatkozó információkat, más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
A www.tomanjozsef. hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni, és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Adatkezelési tájékoztató letöltése

 

Felelősség
A www.tomanjozsef. hu  nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.
A www.tomanjozsef. hu az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

 

Szerzői jogvédelem

A www.tomanjozsef. hu módszertanának kifejlesztője és kizárólagos forgalmazója Tomán József, és a Tomix 94 Kft.
A módszertan nem része és nincs összefüggésben semmilyen más hasonlónak tűnő rendszerekkel. 
A rendszer elemeinek, konkrét moduljainak beható tanulmányozása nélkül, nem engedélyezzük ezek viszonteladását, tanácsadói szintű használatát. 
Amennyiben az itt megtalálható tartalmakkal más vonatkozásban találkozik, saját érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot és előzze meg a szakszerűtlen felhasználást.

Hogyan használhatja fel az itt található információt a saját honlapján, saját médiában?
A www.tomanjozsef. hu honlapján (a “Honlapon”) található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a www.tomanjozsef. hu írásos engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A weboldal tartalma és forráskódja közjegyzői letétbe lett helyezve, a későbbi vitás ügyek megelőzése céljából.

A honlapon található információ a www.tomanjozsef. hu  szellemi tulajdona.
A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag írásos beleegyezéssel engedélyezett.