Nem könnyű elindulni azon az úton, ami hozzásegíti a vállalkozásokat ahhoz, hogy valóban növekedjen a munkaköri teljesítmény.

Fortélyok a munkaköri teljesítmény növeléséhez

Hallotta már a munkaköri minimum kifejezést? Ha még nem, akkor most eljött az ideje, hogy megismerkedjen vele!

Minden eredményes vállalkozásnál szimbiózisban kellene lennie a munkaköri teljesítmény növelésének a munkaköri minimummal.

Hogyan várhatja el valaki az egyes munkakörök vonatkozásában a teljesítmény növekedését, ha nem tesz érte tudatosan? Elárulom: sehogy! Ha teljesítménynövekedés megvalósítása a cél, akkor bizony tenni is kell érte!

A munkaköri minimummal mindez egyszerűbb lehet, mint gondolná, hiszen elegendő csupán 5 dolgot biztosítania, és máris megkezdődik a munkaköri teljesítmény növelése!

5 tényező, amely garantált teljesítménynövekedést eredményez:

 1. Eredmény
 2. Feladatvégzés
 3. Erőforrások
 4. Nyilvántartás
 5. Kontroll

Ezek a tényezők egymásra épülnek, és használatuk olyan lehetőséggel ajándékozza meg Önt, amit kár lenne kihagynia, ha az egyes munkakörökben szeretne teljesítménynövekedést elérni!

Ne habozzon, induljon el még ma azon az úton, amelynek a végén a teljesítménynövekedés van a célszalagra írva!
Töltse le a Munkaköri teljesítménynövelés ingyenes információit, hogy mielőbb javuljon vállalkozásában az egyes munkakörök eredményessége!

A *Munkaköri teljesítménynövelés* mini sorozat részei

 1. Fontos tudnivalók a munkakörökkel kapcsolatban – a legfőbb törvényszerűség és a legfontosabb gyakorlati tapasztalat.
 2. A dolgozók munkavégzését akadályozó tényezők – ezek hátráltatják legjobban a dolgozót a munkavégzésben. Érdemes őket kiküszöbölni.
 3. A munkaköri eredményt romboló legfőbb hibák – a hét leggyakoribb hiba, amely közül egynek a megléte is képes lefelezni a munkakör eredményeit.
 4. Ezekre az információkra van szükségük a dolgozóknak – egy lista, amelyen megtalálja az összes információ típust. Ezek alapján el tudja dönteni, hogy adott munkakörhöz mit kell biztosítani.
 5. A munkakör létrehozásának legfontosabb elvei – a három legfontosabb tudnivaló. Ha ezeket figyelmen kívül hagyják, akkor olyan, mintha nem is lennének munkakörök a cégben.
 6. Az átlátható munkakör öt szintje – a legtöbb vállalkozásban még a minimális elvárás sem teljesül. Már az első szint elérése után kiugró eltérést fog mutatni a dolgozói teljesítmény. A magasabb szintek teljesülése fokozatosan egyre jobb és jobb eredményt fog kiváltani.