Csekklisták


Díjmentesen letölthető csekklisták, a cégműködés eredményeinek javításához


Fortélyok a munkaköri teljesítmény növeléséhez

Nem könnyű elindulni azon az úton, ami hozzásegíti a vállalkozásokat ahhoz, hogy valóban növekedjen a munkaköri teljesítmény.

A vállalat gerince: a Szervezeti és Működési Szabályzat

Ön is szeretne végre leszámolni a problémákkal, konfliktusokkal, amelyek beárnyékolják cége hétköznapjait? Ehhez egy jól megírt SzMSz lehet a kulcs!

Feladatkiadás hatékonyan

A feladatkiadás az a folyamat, amelyen áll vagy bukik az adott vállalkozás sikeressége. Ha a feladatkiadás nem hatékony, akkor a cég nem tud megfelelően működni.

Leszámolás a buktatókkal – hatékonyságnövelés kicsit másként

Ha egy vállalat működésében különböző okokból kifolyólag stagnálás következik be, akkor az azonnali cél a hatékonyságnövelés.

Hatékonyságnövelési útmutató

Tartós hatékonyságnövelés, rendszerépítéssel valósítható meg. Hét lépés a cég szintű hatékonyság növeléséhez.

4 db hatékonyságnövelő módszer ingyen

Négy darab azonnal alkalmazható, gyakorlatban eredményesen működő hatékonyságnövelő módszer - ingyen

Az új dolgozók munkába állításának 21 lépése

A 21 lépés megmutatja, mit kell tenni a munkatárs felvétel előtt, alatt, és után.

Súlyos kommunikációs hiba

A kommunikáció eredményére és a két fél egymáshoz való viszonyára, már egyetlen hiba is jelentősen kihat. Ismerje meg az egyik leggyakoribbat. Száznál több hasonló hatású hiba, mit okoz a mindennapi élet során? Hogyan hat, az üzleti eredményekre?

Eredménynövelés indul

Sorozat, a cégfejlesztés hatékonyságának és eredményességének javításához. Kerülje el a mások által elkövetett hibákat, hogy a fejlesztésre használt idő, energia és pénz, ne legyen felesleges ráfordítás. Érje el a várt eredményt, és térüljenek meg mielőbb, a fejlesztéshez használt erőforrások költségei. Az EREDMÉNYNÖVELÉS és a DOLGOZÓI HATÉKONYSÁGNÖVELÉS, egymással összefüggő ismeretei.