A vállalati hatékonyságnövelés kulcsa: rendszerépítés

A rendszer, illetve a rendszerépítés és a vállalati hatékonyság egymással szorosan összefüggnek. Megfelelően működő rendszer nélkül nincs vállalati hatékonyság.

Szervezetfejlesztés mesterfokon

Hatékony szervezetfejlesztésre előbb-utóbb minden vállalkozásnak szükséges lesz, hiszen enélkül egy idő után nem tud az adott vállalkozás fejlődni.


Leszámolás a működési problémákkal – a hatékonyság növelése 8 lépésben

A működési és munkatársi problémák felismerésével és megfelelő kezelésével megvalósul a vállalati hatékonyság növelése.


Kulcs a kiegyensúlyozott működéshez: hatékonyságnövelés

A hatékonyságnövelés a vállalkozások életének velejárója: sokszor csak apróságokon múlik az adott cég eredményessége, de előfordulnak komolyabb problémák is.


A munkaköri teljesítmény hatékony növelése

A munkaköri teljesítmény több komponens által befolyásolt tényező a vállalaton belül. Hatékony növelése a megfelelő módszerek rendelkezésre állása esetén kivitelezhető.


Ami nem hiányozhat egy jó vezető eszköztárából: a delegálás

A delegálás olyan egy vállalat életében, mint a tölcsérnek a fagyi. Ahogyan a tölcsér sem tudja jól betölteni funkcióját a beleillő édesség nélkül, úgy a vállalat sem tud megfelelően működni hatékony delegálás nélkül. A megoldás azonban csupán egy karnyújtásnyira van Öntől!


Növekvő teljesítmény – mérséklődő működési és munkatársi problémák

A teljesítmény kiemelten fontos - ha nem a legfontosabb dolog - egy vállalat életében, amennyiben sikeres működést tűzött ki célul maga elé.


A kompetencia szerepe a munkaköri teljesítmény növelésében

Ki gondolná, hogy a kompetencia összefügg a munkaköri teljesítmény növelésével? Pedig így van! Ha a cégvezető birtokában van a szükséges kompetenciáknak, akkor garantált a szervezet hatékony működése.


Vállalkozás a pácban… Hogyan indítható újra a növekedés?

Ha egy vállalkozás növekedési nehézségekkel küzd, akkor az a cél, hogy ez az állapot visszaforduljon, és ismét a sikerekről szóljanak a cég mindennapjai.