Szűrő Összes Munkaköri leírásKontrollSzervezetépítésFolyamatok szabályozásaInformációellátásSzMSzFeladatkezelésTehermentesítésTervezésPénzügyEmberismeretHatékonyságnövelésBevételnövelésMenedzsmentVezetésKommunikáció

Cégelemzés és fejlesztési terv készítése

A konkrét célok hatékony eléréshez, szükség van egy egyértelműen követhető lépéssorra. Ennek összeállításához érteni kell a kiindulópontot. A cégelemzés és a fejlesztési terv lépései megmutatják mit kell tenni a kitűzött célok eléréséhez.
Tovább

Tanácsadás

A tanácsadás, a vállalkozásfejlesztés leghatékonyabb formája. Kimondottan alkalmas egyedi, sürgős, nagy hatású, összetett hátterű, régóta fennálló problémák megoldására. Működési és munkatársi hibák és hiányosságok megszüntetésével, gördülékenyebb lesz a működés,. Ez több nyereséget eredményez, kevesebb stresszel. Rendszerépítés.
Tovább

Túlterhelt Vállalkozók Tehermentesítése

Ha nincs ideje semmire! A vállalkozók egy része olyan régóta túlterhelt, hogy már észre sem veszi. Pedig tartósan kimerült, nem jut idő a cég fontosabb ügyeire, nem tud saját magára időt fordítani. Sokan azt gondolják, hogy az időmenedzselés a gyógyír erre a problémára. Ez azonban csak részben és ritkán oldja meg a túlterheltség csökkenését. A megoldás ettől kissé összetettebb. Nem nehezebb, hanem más.
Tovább