Szűrő Összes Munkaköri leírásKontrollSzervezetépítésFolyamatok szabályozásaInformációellátásSzMSzFeladatkezelésTehermentesítésTervezésPénzügyEmberismeretHatékonyságnövelésBevételnövelésMenedzsmentVezetésKommunikáció

Túlterhelt Vállalkozók Tehermentesítése

Ha nincs ideje semmire! A vállalkozók egy része olyan régóta túlterhelt, hogy már észre sem veszi. Pedig tartósan kimerült, nem jut idő a cég fontosabb ügyeire, nem tud saját magára időt fordítani. Sokan azt gondolják, hogy az időmenedzselés a gyógyír erre a problémára. Ez azonban csak részben és ritkán oldja meg a túlterheltség csökkenését. A megoldás ettől kissé összetettebb. Nem nehezebb, hanem más.
Tovább

Kommunikáció – Az alapok

Az információ biztosítása, olyan a cég számára, mint az emberek számára a levegővétel. Az informálás, és informálódás egyik fő pillére a kommunikáció. Mindenki csinálja. Minden eredmény alapja. Minden probléma kialakulásának fő kiváltó oka. Az eredmény milyensége nagy mértékben múlik a kommunikáció milyenségén. Az alapokat sokan, sokszor megsértik. A cégvezető tehet róla, hogy ebben javulás induljon meg. Ezzel befolyásolja az eredmény mennyiségét és minőségét.
Tovább

126 kommunikációs hiba

A kommunikáció nem csak az üzleti, hanem a magánélet egyik legfontosabb tevékenysége. A kommunikáció eredményessége, az alapvető szabályainak betartásán túl attól függ, hogy közben mennyi hibát követnek el. Vegye észre, javítsa ki, előzze meg!
Tovább